SERENDIPITY~ IlHAM MaiSara


My name: MuMmY AnNA
My Fotopage: http://annafarha15.fotopages.com/
About me: ALL about Sara! on the way to complete my Master in education.. http://i671.photobucket.com/albums/vv79/faridz25/jom swim lagi/6.jpg
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: EOS - 450D
Canon
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
allMoments
Latest entry:Happy New Year and finally we are back for business !
View this Fotopage entry
We are back to business !
Rosliza Ramli
Latest entry:Entri Kelahiran....
Selamat kembali ke ecasha fotopages... last entry march 2012... View this Fotopage entry
fariha nuzu
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151161517063936.473341.371129228935&type=1 url( BeadworkByGlamstarz) dh update kat facebook fanpage :-D View this Fotopage entry
dinyraof wedding photographer suhaimisabli
Photographer : Suhaimi Editing : Suhaimi tel 0163757466 facebook suhaimisabli suhaimi View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
asman photo
I have moved to http://www.facebook.com/asmanphotography Sila pergi ke http://www.facebook.com/asmanphotography View this Fotopage entry
Shukri Sfawani
Latest entry:Tengku Fahmi Kahwin at Kajang, Selangor.
Salam wbt. dan Salam 1Malaysia semua.. Sudah lama i tak update fp ini.. Sempena kembalinya saya semula (i come back).. maka saya hendak bagi hadiah percuma kepada pengantin yang akan atau telah berkahwin ya he3, iaitu sesi fotografi luar (Outdoor photo sesion), selama 1-2 jam yang bernilai RM600. Lokasi pergambaran adalah disekitar Putrajaya sahaja her3. Terhad kepada 1 atau 2 pasang pengantin. Kepada yang berminat sila hubungi saya di talian seperti di bawah. Tarikh terhad kepada 17 Feb 2... View this Fotopage entry
tp yang ini sudah dimiliki...
cho zila
Latest entry:Fotopages Kembali
Dengar khabar fotopages kembali... terus menjenguk ke sini... Oh la la la... dah ada rupanya... View this Fotopage entry
ARRY BEADWORKS
View this Fotopage latest entry
Nora Manik
Latest entry:PENGHIJRAHAN
Assalammualaikum Saya memohon maaf sekiranya sudah lama tidak mengemaskini gambar2 terbaru. Untuk pengetahuan pengunjung setia Noramanik, saya telapun berhijrah ke rumah baru. Anda kini boleh melayari http://noramanik.blogspot.com bagi menatap hasil tangan saya. Namun begitu saya masih lagi terkial-kial mencuba pelbagai kemudahan / gadget yang telah disediakan. Harap penantian anda berakhir. Insyaallah... saya akan cuba berkongsi gambar hasil tangan saya satu persatu. View this Fotopage entry
Mama AinSofea
Latest entry:Hiburkan hati Ain~Sofea
Anak2 bosan duduk rumah ngadap tv dan komputer hari-hari... Nak jalan2 korum x cukup....redah aje lah.Janji Ain dan sofea terhibur hati...tak jauh mane pun.. kat tempat sendiri jerk...hehe.. :-D Wonderland Theme Park@Ayer Keroh Kalau dah main air...susah betul nak ajak budak2 nie balik.... :P Nanti sambung upload lagi... ;-) Dah puas main air dan dah puas juga Mama ajak balik...akhirnya diorang akur untuk pulang sbb mama umpan nak belanja ais krim...hahahaha View this Fotopage entry
rehat kejap...hehe
HanAz ishak
Latest entry:dah berbulan bulan kutinggalkan.....
ASSALAMUALAIKUM.... TERIMA KASIH UTK SESIAPA SAHAJA YG DATANG KE FP NI JEMPUT LA KAWAN2 SEMUA KE BLOG KAK HANAZ UTK MENGETAHUI APA2 YG TERKINI http://citrarasahanaz.blogspot.com DAN KALAU SESIAPA YG NAK SELALU BERHUBUNG TUH LEH JUMPA KAK HANAZ KAT facebook...... add aje Hanaz Ishak.....jumpa la kat situ.... terima kasih :-D View this Fotopage entry
Elliya Osman
Latest entry:Intro
http://daisypath.com() http://daisypath.com() ENTRY BARU KAT BWH YE....SCROLLL DOWN :-D View this Fotopage entry
noor hidayah razali
Latest entry:Salam 2011
Salam 2011 buat semua rakan2 fp tersayang .... moga thn ini lbh byk bawa kebahagiaan kepada kita semua. Saya minta maaf pada semua rakan-rakan yg selalu menjengah ke sini tapi punyer la lama tak berupdate .... hehehehe sebenarnya kemalasan melanda diri ini bila asyik lama memanjang bila tang upload gambar .... hehehe So, sempena tahun baru ni , suka la saya mengumumkan sy akan terus aktif berkongsi cerita dgn rakan-rakan semua tapi bukan di sini, tapi di blog saya, .... sudi-sudikan menjengah yer... View this Fotopage entry
ieder immi
Latest entry:ABASSA ENT - laman baru
CAWANGAN BARU KAMI TELAH DIBUKA .... SILALAH BERKUNJUNG BUAT SEMUA TEMAN - TEMAN FP YANG INGIN MENGETAHUI DAN MELIHAT HASIL KERJA TANGAN TERBARU MY HUBBY .. SILALAH KE BLOG KAMI DI http://ironwork-abassa.blogspot.com @ EMAIL JER KALAU MALU-MALU .... di iedaimmi@yahoo.com.my DAN KEPADA SEMUA PELANGGAN2 YG DIHORMATI SEKALIAN , KAMI AMAT BERBESAR HATI INGIN MEMAKLUMKAN BAHAWA KAMI TELAH MEMBUKA CAWANGAN PERTAMA KAMI DI KUANTAN DAN IANYA AKAN BEROPERASI SEPENUHNYA PADA 16 JUN 2009 INI . TERIMA KASI... View this Fotopage entry
reen mama zaraa
Latest entry:~Its My Birthday-12th April 2010~
Lik kja tu,papa wat surpriseee......... Even tho simple.....its meaningfullll to me...... Thanks darling HUBBY..... Love You More N More!!!!! :flowers: Ini budak yg terlebih EXCITED!! huhu..... Yummy cake 4 ME!! Nyanyian dr zaraa....beday yu yuuuuuuu........hehe! how SWEET!!! Lets BLOW!!! US......May ALLAH SWT bless US......AMIN! THANKS darling hubby........LUV YOU,muaaahhhhh!!! Papa mcm tau2 jerk mama ngidam purse nihhh...hehe! TQ,my dear!!! Bday mama tp zaraa pun d... View this Fotopage entry
Nor Liza Md Arif
Latest entry:Akhirnya, Kau Pergi Jua.. ha3
View this Fotopage entry
ckyn hashim
Latest entry:HIDUP BALIK????
assalammualaikum...stat semalam..fp ni jadi glamer lik la..bukan fp aku la..semua pemilik2 fp yg ade.... since madam ct duk wat group ex-fp kat fb...semua org duk mengimbau kenang lame..aku walau x hapdet fp ni..rajin gak jengah..aritu ade la nk update..tp biase la fp ni kan suke error time nk load pic tu kan..jadi aku stop la..malas suda..sambung wat entry kat blog aku jek... jadi..pada sape yg sudi singgah sini..terime kasih bebanyak la yek... sudi2 la jengah http://ckynhashim.blogspot.com/(blog) aku... View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
izza iwan
Latest entry:tetiba rindu..
salam... lamanya ai tk update fotopages ni sejak ber'blogger'... tiba2 rasa rindu pula... nnt ai cuba upadate gambar2 pulak yer.... muahhhhhh :cloud9: View this Fotopage entry
musalmah othman
Latest entry:FAN PAGE - FACEBOOK (ILHAM JEMARI KILAUAN MUSTIKA)
SALAM... Maaflah kerana dah lama saya tak update gambar terbaru disini. Untuk kawan2 yang ada akaun Facebook, bole dapatkan gbr2 terkini di Fan Page melalui "ILHAM JEMARI KILAUAN MUSTIKA". TQ.. http://www.facebook.com/pages/ILHAM-JEMARI-KILAUAN-MUSTIKA/260224362901?v=wall View this Fotopage entry
amoi creations
Latest entry:MISS ME???
Assalamualaikum wbh... Hehehe... tajuk tu buat org mual jer kan di bulan puasa ni. Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Amoi dan Keluarga buat semua rakan2, shabat handai, peminat seni manik dan semua pengunjung Amoi Creations. Amoi dengan ini menjemput semua untuk melawat Amoi Creations di fanpage Facebook amoi. http://www.facebook.com/pages/Seremban-Malaysia/Amoi-Creations-And-Collections/157790000898256 Amoi cuba sedaya upaya untuk memenuhi setiap pertanyaan dengan ilmu amoi yg teramat sedikit i... View this Fotopage entry
Syafazaliza Collection
Latest entry:Syafazaliza Collection : Jahitan Manik & Labuci
Assalamualaikum... Ribuan terima kasih kepada anda yg sudi mengunjungi FP saya ini. Kepada mereka yg telah menempah hasil jahitan manik saya, semoga anda berpuas hati di atas perkhidmatan yg diberikan. Semua gambar jahitan yg dipamerkan di sini adalah 100% original hasil kerjatangan saya sendiri. Lokasi: Pulau Pinang (pulau); Georgetown/Bayan Baru. Luar Kawasan Liputan: Pos Laju/Pos Ekspress/Pos Daftar (Seluruh Malaysia) Sila hubungi saya untuk keterangan lanjut mengenai tempahan dan harga. N... View this Fotopage entry
hantu kak limah
Latest entry:aidilfitri 1430H (2009M) mixed entry on RAYA !!!!
hah....! ! http://norwaninorwi.fotopages.com(norwani) & http://ita-razif.fotopages.com(noradnita).... ni aku dah update dah ni.... !!!! mentang2 la kowang dah UP entry RAYA...kowang Push aku yea.... kowang kan geng FP tegar.... camera canggih2.... harus ler cepat kena update ! cam aku yg low profile ni.... rileks jer... xyah kalut2.... 4tahun skali baru hapdet pon xpa...tetap DIva gaks ! :-D yea....1 syawal, kami beraya d taiping...spt tahun2 sudah.... x yah gaduh2 laki bini nak balik... View this Fotopage entry
..daNi pon sama...sapai x mo turun...
Ladybeads N Needles House
Latest entry:Ladybeads N Needles House - Menjalara Nurul
Menjalara Nurul - kain ala-ala ceongsam. cantik... :alien_abduct: p/s-thanks pae :-D View this Fotopage entry
wani hafiz
Latest entry:kazenku masuk pertandingan memasak rendang
jumaat lalu,kazen ku telah masuk pertandingan memasak rendang raya...tempat pertandingan tersgt dekat ngan umah...so pegi la kami 3 beranak nak bagi semangat la konon.... mak aku selaku juri tetap...hihihi..pot..pet..pot..pet...je... View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Amy Nujaimy
Latest entry:Hari-hari cuti in Abu Dhabi....
Salam semua kawan2 yg dirindui..... Harap2 u oals semua masih segar dlm menjalani ibadah puasa yer...... Pertama nyer nak ucap tq so much kat Azue sebb sudi kasi kad sambut puasa kat i.... mintak mahap yer lambat pulak posmen antor.... hehehe..... Sepanjang 2 bulan lebih ni.... kami bercuti panjang(only yaya n mama jer la.........hehehe LOL ).... i cuti dari jadik supir / driver.... yaya plak cuti skul during summer..... so dua2 dok terbongkang kat umah... nak g jenjalan.... malas nk tahan teks... View this Fotopage entry
But I like...
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
nur ezira
Latest entry:Badan yang sihat lebih berharga dari harta yang bertimbun
Greetings all, "Kolostrum adalah SELAMAT. Ia telah disediakan oleh alam semula jadi sebagai makanan awal mamalia. Adalah sukar untuk membayangkan makanan tambahan lain yang lebih semula jadi dan berfaedah" International Institute of Nutritional Research, USA. Setuju tak dengan title kat atas tu? Entry kali ni ezi/zira nk berkongsi tentang satu produk yang kami sekeluarga amalkan dan percaya akan kebaikan khasiat kandungannya. Alhamdulillah...ianya adalah Kolostrum Alpha Lipid Lifeline. ... View this Fotopage entry
Lynn ibu yana
Latest entry:~Family Day @ Sunway Lagoon 07.02.2010~
Salam......... Huhu..........lamanya x update FP nie...........nmpk gayanya sebulan sekalilah br update blh gitu???? :-D :-D insyallah kalau ada masa memang akan update FP nie ;-) ;-) ;-) oklah jom layan pic kitaorg gi family company abah yana kat sunway lagoon.............best sgt dp pg sbb dh lama giler x gi sane last pg time kecik2 dulu......... masuk skrg pun dh mhl bila ada peluang mcm nie join jelah :-D :-D :-D sblm tu nk tepek award kak nurul........thanks akak.......... ;-) ;-) ... View this Fotopage entry
Lela Lezan
Latest entry:Rumah Bersawang
4 tahun x apdet....rinduuunyeee kat umah ni View this Fotopage entry
AenSuffiya lil princess
Latest entry:Princess Zaraa 2nd besday bash
Veneu : KFC Extreme Park,Sec 13 Shah Alam Time : 4 - 6pm Theme : White........ Salam to all viewers....lama as tk apdet kan....payah la klu tkde streamyx ni.....hangin je sbb berukband tk menentu....sat ok sat tak tu yg jadik maleh tu....tp rini da kebetulan ader kt kg hubby....cepat2 la apdet kan....sib baik adik2 ipar ku ader complete pakej streamyx n wifi....walllaaaa.. Today as nk apdet n3 besday zaraa lil princess ina/reen last saturday... Mmg hepi sgt.....very enjoy de party.....thanks ina ... View this Fotopage entry
Nazarul Syima
Latest entry:KYRA 2nd Besday Bash
Date : 11 Apr 2010 (Sunday) Time : 5.00pm-7.00pm Venue : Restoran Sup MatSirat, Bandar Kinrara Theme Colour : Orange Al-hamdulillah, akhirnya 2nd besday kyra berjaya diadakan dan majlis berjalan dgn lancar dan meriah dgn kehadiran kwn2 FP, Blog dan family kedua belah pihak. Jemputan mmg terhad coz limited place, jemput family,HLM geng and closed friends only. Pada yg tak dpt dtg tu, kami paham mungkin keadaan tak mengizinkan dan ada hal lain.. It ok, nx year bole jumpa lagi.. :-> Terima kasih pad... View this Fotopage entry
Faiz Ibu ALiyah Maisarah
Latest entry:Edisi..Saje nak mengade²...
Actually..Anniversary lambat lagik..saje nak test..ekekek.. View this Fotopage entry
norry abby
Latest entry:4th Anniversary
Alhamdulillah, 13 Mei 2010 genaplah 4 tahun perkahwinan kami. Ni kek yang saya buat sempena anniversary kami Ni pulak gambar masa gi kelas kek and cupcake.. Ni pulak coklat, sangat seronok buat coklat disamping jadi my part time now Naim pulak sekarang 20 bulan n pandai macam2.Sangat comel. kenkadang penat nak melayan . Dah pandai cakap macam2, suka tengok citer upin dan ipin, suka tengok zikir kat astro oasis, faham apa2 yang kita cakap, kalau semayang siap mulut ... View this Fotopage entry
Haszalia Aris
Latest entry:HAPPY NEW YEAR 2016
HAPPY NEW YEAR 2016 :P :P View this Fotopage entry
kak long
Latest entry:Pa & Ma April 2009
Dapatkanlah di pasaran sekarang! Cerita lanjut di http://orkedsaiful.blogspot.com View this Fotopage entry
ReActivate Zul
Latest entry:::: ReActivate Foto Blogspot :::
::: Askm sumer member FP & rakan2 yg melihat FP ini.. dimaklumkan bahawasanyer aku telah ::: berpindah ke lamanweb baru iaitu http://reactivatefoto.blogspot.com(http://reactivatefoto.blogspot.com). Sapa tak sedih ::: nak lepaskan ruangan yg penuh dgn nostalgia sejak 10 Disember 2005 lagi.. Alhamdulillah ::: drpd FP ini juga aku byk berkenal-kenalan dgn rakan taulan yg mempunyai minat yg sama.. ::: Sblm FP, aku mula berjinak-jinak dlm bidang blogging ini dgn MySpace, diikuti DeviantArt, ::: FotoPages, ... View this Fotopage entry
::: Torch Relay PJB 3
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
Roshidi Abu Bakar
Latest entry:Aku dah berpindah ke fotopages boss aku... hehehe
Berpindah ke http://reyanz4e.fotopages.com korang tengok kat link sebelah kiri nama ROSHIDI atau ke personal blog aku tapi kat personal blog aku tak banyak ler gambar wedding http://roshidi.blogspot.com TERIMA KASIH kerana masih sudi menjengah fotopages ini. View this Fotopage entry
Norliza Rusman
Latest entry:~~BaCk !!! ~~
i am back after a long holiday at kampung...boleh berbisnes semulaaaa :) View this Fotopage entry
PuTRa NoSiKa
Latest entry:my baby @ 20weeks pregnancy
Salam... :-D :-D :-D smlm p cek up..baby dh pandai senyum n asyik wat aksi jek..hehee doc kate baby sgt aktif..alhamdulillah.. xsbr nk tgk baby kuar ni..mudah2n dipermudahkan semuanya..amin ;-) ;-) ;-) ;-) ** sila teka boy ke gurl?hehehee ;-) ;-) ;-) ** doc kate,baby dh start buat aksi bile mummy nk tgk muke die..hehee ** dpt gak tgk muke baby..tp still ade uri kat dpn muke die..huhuhu ** yeay..baby smile la... :-D :-D :-D :-D :-D **daddy pon... View this Fotopage entry
fadz saad
Latest entry:langkawi trip on hubby's besday..
sebelum nak update dgn gambaq2 during the trip, nak menyelit gambaq2 bf yg x terupload sblm ni.. some of my favs.. baheeira with her cap.. dah ready dah nak kuar.. tunggu abah start keta je... nak kuar mlm, kena la cover kepala tuu.. ni plak dgn gaya ala-ala dia.. ntah, ada yg kata dia suka dok camtu sbb ibu masa preggy selalu dok camtuu.. wallahu'alam.. ibu pun x perasan ye ke x... this one dgn toncet satu atas kepala..rambut depan tu dah mcm nak tutup mata.. kat blkg x pjg2 pun lg..nampa... View this Fotopage entry
Helmi Iliani
Latest entry:http://helmiyani.blogspot.com/
kami berpindah ke http://helmiyani.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Maslina Mohd Imran
Latest entry:I'm 3 now...!!!
Happy Birthday my dearie Maya Alysha... You're 3 now... Cepatnyer masa berlalu... Alysha pon dah genap 3 tahun... This year mummy just buy cake & present for the dearie. Tak sempat nak plan to celebrate will all my fp collegues. Mummy toooo busy with my work and prepare to move to new house. Insya Allah another 2 weeks, mummy akan masuk ke rumah baru... All of us soooo excited. Tak sabar sebenarnyer nak move in. First is because my new house dekat sangat ngan my office. It just take 10 minutes. Less than 5... View this Fotopage entry
anis ahmad
Latest entry:Arneiysh Kumaran 1st Birthday Bash
It was among one of the amazing birthday bash I've been. As handsome as his name, 'ARNEIYSH'...this lil toddler has turned one. The grant birthday bash was held at Club Sri Damansara. Organized by his beautiful mom and kind-heart daddy. The event was so blissful with their relatives and friends. A very huge thank you to Arneiysh's mom (Kavita) and dad (Kumar) for trusting me on capturing this precious moment and also the cooperation throughout the event and process. :flowers: :flowers: :flowers:... View this Fotopage entry
Pretty Babes Collection Smocking Dresses
Latest entry:SMOCKING DRESSES FOR SALE (AVAILABLE IN STOCK)
Pretty Hand Sewn Smocking Dresses for sale. Ideal as Birthday gifts, Special Occassions .Interested to buy? Please email your inquiries regarding the dresses to rozanagarib@yahoo.com or call 012-3168486. :-> Note: Please mention the dress code number. :P [/size][/size] [b]p/s: Will upload more smocking dresses ASAP. :-D [/b] View this Fotopage entry
lord sauk
Latest entry:Heli Trip
Salam semua to all my fwen... Mahapkan patik sebab dh lama tak update...patik punye Adobe problem so takleh nak edit pic... Oleh yang demikian, entry kali ni semua raw pic... Pengembaraan kita kali ini ialah ke Kg. Lingkabungan, Kota Marudu untuk menjalankan aktiviti kawalan dan kajian penyakit. Perkampungan ini terletak 2200 meter dari aras laut...sejuk wo cam Cameron.... Disebabkan perkampungan itu jauh kedalam pendalaman maka kami terpaksa menaiki Helikopter untuk ke kampung tersebut... Jom kita... View this Fotopage entry
Yus Fida
Latest entry:D luv of nature...
Di suatu petang, dengan masa yg agak terhad (sebab hubby nak masuk shift keja malam)...kami dtg bersenang lenang kat sini. Patutnya, kalo org lain dtg sini petang2 minggu mcm ni mesti sbb ada xtvt jogging atau pun sessi beriadah bersama keluarga...mmg ramai org kat sini, tapi kami dtg dgn senang lenang gitu sbb nk cr tempat lepak makan kerepok lekor ajer.... LOL Taman Tasik ni luas sangat, kiranya kalo x berjongging pun...berjalan-jalan round pusing tasik ni pun boley berpeluh sakan. Kali ni... View this Fotopage entry
kek pengantin
Tutie Dahlia Tajuddin
Latest entry:Sweet N Sour
I like to eat this. This is what I like to eat. Haha.... dah lama tak update fotopages ini. Hehe... Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk :) HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS TUT Hobbyist and Freelance Photographer Website : http://tutcute.fotopages.com E-Mail : melompati@yahoo.com YM! ID : melompati Cell : 012-6294762 View this Fotopage entry
Mari Konvo!
Babah n Ummy
Latest entry:Sayonara Nippon...
View this Fotopage entry
Ummi Alya Husna
Latest entry:move it move it..
salam utk sume... :-D Alhamdulillah, fasa pertama pelupusan aset kerajaan sudah selesai.. kureng sket bebanan kije rasenye... Dikesempatan yang ada, tuan rumah nak annouce kite akan berpindah ke http://lilo80.blogspot.com( RUMAH ) baru kite... :-D datang ye kalo de masa... Jumpa di http://lilo80.blogspot.com( SANA )!!! p/s: mau tengok gamba raye kami..? klik http://lilo80.blogspot.com( SINI ) ye.. :P :P View this Fotopage entry
yg putih bersih...
Noor Shafiza Zainal
Latest entry:latest info...
salam kengkawan sumaa... hehe lama giler tak update fp nih... rasanya mmg sy ni dah tak aktif kat sini lagik sejak ada facebook nie... masa byk diabiskan kat facebook ja skang nie... so kengkawan...kalo nak add sy bleh la carik saya guna email ni k..... ladylike80@yahoo.com bye....wassalam.... View this Fotopage entry
Azmeir Zaki
Latest entry:Azam & Liyana's Wedding
For more info and booking, please contact : Azmeir Zaki Tel : +6017 7135 768 Twitter : @EK_PhotoVideo FB : EK Photography Email : info@ekphotography.asia http://ekphotography.asia/myblog( EKPhotography.asia) View this Fotopage entry
fadzly sham
Latest entry:Cemerong WaterFall
Salam...Hai....Bertemu lagi kite...erm..dah lame aku tak upload gambo..memandangkan internet slow..nnt laa..brokban nnt..gambo ini dirakam masa perkelahan keluarga aku di Cemerong View this Fotopage entry
Book A Book
Latest entry:WELCOME TO BOOK-A-BOOK
View this Fotopage entry
arif aiman
Latest entry:PHOTO COLLAGE
Paint Shop Pro XI ~ Tutorial COMBINE PHOTOS TO CREATE A PHOTO COLLAGE ------------> Task 1: Open File 1. ExecutePaint Shop Pro XI 2. Open the images by using (File --> Open) or click on the “open” icon on the toolbar or press key. The “open” dialog box as Figure 1 below will appear. Figure 1: Open File 3. Select the file(s) you want to open and click the “open” button or press key. 4. All your selected image(s) will be opened on the workspace. ... View this Fotopage entry
his f a n s
Latest entry:Oh my baby
View this Fotopage entry
my birthday...
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
Private Palpatine
Latest entry:Lesson 17: Adding Automation Using Actions - Part 3: Loads
This is a continuation of the previous tutorial on saving and sharing actions. After all, what good is saving a new action without knowing how to load it? Also, if you're working with actions a lot, it's likely you'll be downloading them from websites such as the Adobe Studio Exchange (http://share.studio.adobe.com). You'll need to know how to get those actions into Photoshop so that you can use them. Step 1: Before you load an action, make sure you have an action to load. This could be an action tha... View this Fotopage entry
Day & Night
fazira hani
Latest entry:OpeN HouSe 09
View this Fotopage entry
From China
Latest entry:Moving
since fp adalah produk Israel.. Fatin boikot fp and slowly berpindah ker flickr. http://www.flickr.com/photos/onlineshop/ walaupun kiter tak kene bayar bila guna fp, tp fp dpt buat duit from iklan2 yg dibayar.. bila ramai pengguna fp, more iklan2 akan ade.. more duit dorang dpt.. marilah kiter boikot fp beramai2.. pengguna fp from Malaysia ada lebih 58ribu pengguna.. antara negara yg terbyk pengguna.. sekian terima kasih.. View this Fotopage entry
Mohd Zubir Mohd Juzad
Latest entry:Moved
Moving to http://www.flickr.com/photos/mzubir View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016