SERENDIPITY~ IlHAM MaiSara

By: MuMmY AnNA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 28-Nov-2009 12:08 Email | Share | Bookmark
Raya qurban @ ganu

Quote:

5 hari balik kg x terasa betul.
Cepatnya masa berlalu!
Kali nih daddy x balik Paka sambut raya haji sesama.
Lagipun kat umah nenek Sara x rai sgt Raya Haji nih.
Memasing sibuk nak wat korban la,akikah la..so memang meriah ngan agenda nih jer setiap tahun.
Alhamdulillah, thn ni kami pun join korban,so bley la agih sket daging kat jiran2 mcm tahun2 yang sudah...



Quote:
Posing adalah acara WAJIB,nak pi tgk Aki Sara sembelih lembu ler...
Sara mgamuk xnak pakai baju raya yg mummy buat sdondong ngan mummy.
Sabor jer la..



Quote:
"Eeeeiiii..takutnya" Kata Sara.kalu tgk dlm handycam mummy, lagi mcm2 ragam ngeri Sara time tgk lembu kena sembelih.Mummy pun takut tgk darah oooo....


Quote:
Ohhh..ni la Aki Sara.Next year dah masuk 65 thn.masih sihat kan!
Alhamdulillah..moga Aki Sara sihat sokmo hendaknya...


Quote:
Last but no least, mesti la selitkan pict Sara yg dah x brapa nak chubby nih kan!Alhamdulillah..dah masuk 2 thn nih,makin sihat & bijak segalanya!
Moga Sara bijak dan terus bijak!! Amin~~~


Quote:
Oppps! Ni la baju raya Sara!Pict ni mummy snap masa last dinner kat MS Garden Hotel last week....Beriya mummy sulam tau!
Sama ngan baju raya mummy kan!kan!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net