SERENDIPITY~ IlHAM MaiSara

By: MuMmY AnNA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 6-Oct-2009 03:37 Email | Share | Bookmark
Tender Pra~

Quote:

Tender Pra???
Ohh..Actually thn ni cikgu amik tender utk shot gambar murid2 pra tadika konvo kat skol dlm 50 org. Sbelum nih x terfikir pun nak buat kan!Sabor jer la..
Plan nak pi terjah sumer Tadika Perpaduan area berdekatan,tp bila masa cikgu nak amik gambar depa?Kalu x keja laen la...Ni time cikgu mengajar time tuh gak depa tengah belajar.Nak shot lepas balik keja,time tuh derang dah selamat sampai umah! Rugi2....
Tapi on Monday,cikgu free dari pagi til 1040am..so bley la selit2 mana sempat.
Insyaallah kalu ada rezeki,dpt la lagi tender skolah laen.aminnnnnnn....
Jom layan muka tiut miut anak2 kita nih...








Quote:
Jom layan picts sara plak.. cikgu suka betul koleksi kali nih.Sara dah makin hebat bergaya kat depan kamera.Cikgu pun dah makin improve nampaknya.8-)perasan...
Turun Subang nanti nak cuci 8R mcm biasa ler.....(Kuantan cuci mahal beb!)






Quote:
Oh yer..Ini foto Athirah-2 Cemerlang.Cikgu suka tul kat dia. even anak yatim tp sentiasa berusaha utk berjaya.Tu sbb dia bijak!Athirah x penah missed dpt duit raya dr cikgu saban tahun.(Bias nih......)
Harap2 dgn sedikit token tuh,buat dia makin semangat utk terus berjaya.Insyaallah!!



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net