SERENDIPITY~ IlHAM MaiSara

By: MuMmY AnNA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 14-Aug-2009 09:23 Email | Share | Bookmark
Full Day Since Today....

Quote:

Tempahan hari Raya as of today:-
Kak Da ~ Beads kat leher & lengan DONE!
Ustazah Kak Dah ~ Sulam 2 helai baju kurung DONE!
Cikgu Kak Pah Pra ~ 4 pasang baju kurung & sulam DONE!
Ustazah Kak As ~ 3 pasang baju kurung & sulam DONE!
Ustazah Kak Ani & anak2 ~ 7 pasang baju kurung berpoket DONE today!
Cikgu Kak Lah ~ 2 paang baju riau & sulam & manik DONE
Kak Fiza ~ 2 helai baju kurung lengan berfesyen DONE!
Kak Ita Kerani ~ 1 pasang baju kurung DONE
Cikgu Kak Roslina & anak ~ 4 pasang baju kurung lengan berfesyen DONE
Cikgu Kak Noor ~ 1 pasang baju kurung lengan berfesyen DONE!
Cikgu Kak Liza ~ 1 pasang baju banggali DONE!
Cikgu Kak Umi ~ 2 pasang baju kurung riau ngan sulam
Shafiqa ~ 3 pasang baju kurung jahit manik ngan sulam
Ustazah Asliza ~ 1 pasang baju kurung
Ustazah Rohani ~ 1 pasang baju kurung sulam
Cikgu Kak Tie & anak2 ~ 4 pasang baju kurung lengan berfesyen-pergh! letey.....
Cikgu Nizaha ~ 1 pasang baju kurung lengan fesyen gak..
Cikgu Kak Nor ~ tempahan sulam di lengan
Cikgu Kak Ma ~ 4 pasang baju riau lengan fesyen
Kakak Pra ~ 2 pasang baju riau

mean lum siap la...
by hook or by crook kena siapkan minggu nih sbb next weeks dah ada yang dah tunggu turn..

Jom layan picts yg sempat myempat ku ambil.Yg x sempat tuh,harap maaf yek!
Dah antar kat tuan empunya!

Jahitan labuci kat lengan & leher ~ Kak Da nanny Sara


Baju kurung lengan berfesyen ~ Kak Fiza


Baju kurung 6 pasang ~ ustazah Rohani.Dia nih regular customer cikgu.Setiap kali antar kalu x 8 pasang,tak sah!Dia suka tempah baju sama ngan anak2 dia!Baju nih kalu x silap kali yg ke-3.Dah 24 pasang Kak ani ni bolot suruh cikgu jahit.letey....


Lagi baju kurung ~ Ustazah Rohani & Asliza. NI baju yang ke-4 tempahan dr Ustazah Asliza.TQ!


Ni plak 3 helai baju kurung/riau dr Shafiqa anak murid aku.spasang dah siap.2 lagi plastik pun x bukak lagi.waaaa!!


Baju riau ~ Cikgu Kak Umi


Ni baju cikgu.Sutera hijau hadiah besday dr daddy. Yg pink x potong lagi.Oren dah siap jahit labuci kat lengan!



NIh kain reja je la...Baju siap dah dihantar pd tuan empunya!
Oren~ baju kurung Kak Ta
Kuning ~ Kain payung kak Umi
Yang lain~ baju Kak Ani ler...


Ni lengan baju rayaku.X siap jahit lagi!


Ni pun baju rayaku yg dah siap!!Banyak betui! Teringin nak pakai pi skol.hahaha!



NI sebundle baju aku yg dah lama gunting.x bkesempatan nak jahit jer..
Baju pink tuh Thai Silk daddy beli time dia ada exercise kat Korat last year.hahaha..
Aku x siapkan lagi! Sowe yek daddy..nanti Mummy siapkan tau!

Quote:
Itu saja utk hari ini..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net