SERENDIPITY~ IlHAM MaiSara

By: MuMmY AnNA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 4-Feb-2009 18:05 Email | Share | Bookmark
Award Dari Siapa Yek......



GOT THIS AWARD FROM:
--------->mama Hakimee Hiroshi Ludinata http://khazimahwalid.fotopages.com/
KENA TAG GAK DR:
--------->Ckyn! http://akuckynhashim.fotopages.com/
--------->Cikgu Ika http://nosika.fotopages.com/
.........> Kak Ida http://abassaenterprise.fotopages.com/

mummy bukan xnak jawab,tp amik masa nak bg grand sket! jangan jeles semua kekawanku yg budiman!!!! FULL MARK OKKKKK!!!




Imej pantulan cahaya kamera kesayangan mummy.Ada gaya tak??




mini mural hasil kerjatangan mummy kat skol yg buat Sara terpegun..ahak~~~Simple jer.Xdak masa nak layan wat elok2.


Cool close up Sara latest.Photogenic gak la sket2 kan!kan!


baju terbaru yg mummy jahit utk meeting PIBG.siap ngan beads lagi.Chewah!


Suka perabih duit cuci gambar jer...




Nih foto zaman kamera pakai filem.blur sket coz mummy scan.gambar nih mummy dah laminate cantik2 xnak bg rosak.Sayang oooo. 2 thn berturut2 mummy celebrate besday kat puncak Gunung Tahan nih time blajar kat uitm dulu.Banyak kenangan M.A.N.I.S utk dikenang!

Mummy nak tag sapa plok..Nanti mummy ushar dulu..Mcm sumer dah kena jer....

Quote:

re MAMA AINRIFHAN: wah! dpt 200/100? YES! Cikgu dah agak,cikgu memang excellent la!
TQ sis!
re MAMA KYRA: thanx sis! tp ada gak sy x brapa nak terror..
buat KEK x brapa nak menjadi la mcm org laen! Beli baru MENJADI kot!
re ZAI KULIM: alhamdulillah~~~~
re UMMI IRAH: Seni itu satu anugerah~~kan!??
re ma'am aida: nak tempah baju?bley,no hal.nak wat pattern lengan double mcm yg penah sy buat kena
beli extra kain shifon 1 meter tau...[utk wat lengan tu ler]
re ZATUL: Mak ai.jauhnya nak menempah....
r WANI: Panjat gunung hobi zaman blajar kat uitm dulu.....nanti i buat la baju u yek.Kat Subang la
nih.Memang plan nak jumpa ckyn on d way balik Kuantan dis Sunday!



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net