SERENDIPITY~ IlHAM MaiSara

By: MuMmY AnNA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 26-Jan-2009 04:41 Email | Share | Bookmark
Enthusiastic 2 G.R.O.L.I.E.R ~ Exhilarated Day!

 
 
 




Quote:
Actually sumer foto2 dah lama edit.terlupa jer nak upload....smalam time nak pi cuci br perasan foto2 sara time 11 monthts nih pun bagus utk disimpan.Mummy nih lepas edit CONFIRM simpan satu folder,then antar kedai cuci mana patut....
Dat's why nak kena edit dulu..simply nak cuci jer x brapa nak menarik plak album.. sentimental tul la.......
Emm...mummy snap foto nih time jejalan cr buku spesis grolier kat Sara.
mummy suka koleksi dia.menarik & tertarik! CD dia penuh pengisian.X rugi kalu beli.
Sara pun srang dah pandai nak baca buku words tuh.siap nak test koyak lagi.sabor jer la...
asyik tgk postman pat jer..roary the racing car jer...bg mgadap benda2 ilmiah nih sometimes lagi bagus! tunggu la bley cakap esok lusa..mummy jamin Shara pasti nak tgk Cd muzzy nih hari2!
::: teringat opening Siri Tom Tom Bak Paknil tuh,teringat plak bekas anak murid~ ANAS~
Ala time bebudak nyanyi lagu tom tom bak tuh...korang perasan x ada sorang budak kecik molek pakai baju melayu hijau glamour?mummy pernah ajar dia masa kat SK Taman Seri Gombak dulu time dia year 4.Srang thn 6 la.Dah besar! Tp mummy xleh pertikai la kebolehan budak nih.Kalu korang perasan gak,time Datuk Siti kawen pun dia menari tarian zapin.
To ANAS: thanks bg teacher CD anas attend kawen Datuk Siti.Teacher suka tau!.......
(actually nak tunjuk kat mummy dia tuh hebat,WAH!)










View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net