SERENDIPITY~ IlHAM MaiSara

By: MuMmY AnNA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 29-Dec-2008 14:16 Email | Share | Bookmark
Go & GroW lil' Rollin' Giraffe!!


Teach & develop:: balance,active play & gross motors skill..


bangun tdo jer terus nak main..


sekejap jer main nyer....esok lusa boring terus la campak kat stor.ahak!!

last week balik Kerteh umah nenek Sara,singgah Mesra Mall.So pusing2 kat Toysrus,beli la apa2 yg bkenan.Rembat jer apa patut.Mummy dah lama nak beli giraffe nih.Cute sesangat macam Sara laa!!!
Daddy lagi teruk. Ada ke dia beli senapang Nerf yg besar tuh.Mcm kanak2 riang la daddy nih..
xpala.Ada baby boy nanti bley ajak main skali..



Litar nih plak dpt time pi fun fair kat area umah nih jer.Ada ong la ajak Sara. Berbaloi beli token rm38,last2 dapat gak toy besar nih.ahak!!! Bila dapat jer terus balik.bengang jer tokey cina tuh....


Quote:

re farah: bukan Sara yg teruja.tp mummy yg lebey2!
re mama ain: bukan stakat sengih jer...hari2 nak main giraffe tuh.Penat tul nak layan!
re ummi naim: akhirnya...beli gak dslr yer! Pasnih meletop la fp naim yek!
re kak ija:emm...x lama lagi kena panggil prof. la plak! mana bley dah panggil akak!
insyaallah,dlm masa 3thn akan dtg kami stay kat subang base.bley la jumpa.....chaiyok!!!
re mama zara: hai budak tomei!!!! thanks 4 drop yr comment here!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net