SERENDIPITY~ IlHAM MaiSara

By: MuMmY AnNA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 24-Dec-2008 12:40 Email | Share | Bookmark
CeLEBrate 13 months!!


wELCOME~~~~~


Wajah sentimental Sara~~~~~


terus OK bila dah bley main.Pandai tul la~~~~~

Entry kali nih plak amik kat playground kat Pusat Dagangan Mahkota kalu x silap.
Sbelum nih slalu pi playground kat area tasik tuh jer.
Tp port nih lg clear.xdak budak2 main pun.
Port baru la katakan.
Kedai2 kat situ pun mcm x laku jer...
kesian...
Srang btambah seronok bwk Sara jejalan.Dia dah pandai mcm2!
Dah paham apa mummy speaking kat dia.
Dah bley mintak tolong amik itu ini.Emm...ada improvement!
Even kuar time Daddy keja~~ OK-OK la..
Tapi satu jer x tahan..bila kena dukung Sara!
Pergh!!! 11kg~~~berat gila....



hehe~~~ cute x saya nih...


yehaaaaaa!!!


cun arrrrr.baik-baik..Jatuh kang x tau!!




Nih time kat megamall lagi...beli baju utk baby contest Sabtu nih~~~



Nih antara aksi2 sara time main~~~~~
Penat minum air milo kfc.lega~~~~

Conclusion: CoNFIRM Sara sgt hepy hari tuh..Thanx Mummy!!

~~Slide show IlHAm MaiSAra~~
http://www.slide.com/r/M8PnSAYQ7D-RjL_xejEdMestjcT4zzS5?previous_view=mscd_embedded_url&view=original


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net