SERENDIPITY~ IlHAM MaiSara

By: MuMmY AnNA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 21-Nov-2008 08:33 Email | Share | Bookmark
Sara 1st Besday Bash!!!

F&B
 
Ok-Ok laaaaa
 
 
 
cun
Sis
Baby hafizah
ngan dad jer..
Sara ngeri ngan party hat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hepy besday Sara!!!

Wow! Great snap!

Sara on her besday..

Suka tgk Sara time nih!
On Wed we went to paka and celebrate Sara's besday! Buat simple2 jer.Sambil2 tuh bley kumpul adik beradik reramai makan2!! Bukan senang nak kumpul adik bradik nih kalu sumer dah busy.Kak Jah plak dah nak pindah Qatar???Dhuha??macam tu ler.
X sure.abang dah kat SUDAN.dik Mie kat Italy tuh plak entah bila nak balik mesia..bley pow.
Sumer org ada agenda grand nih,kami plak bila la...
Kalian doa ler daddy Sara nih dapat pi PBB gak...cepat sket bley pi wat haji macam derang semua.amin....
Apa2 pun Shengri Kuaile Sara! Moga cepat besar & jadi anak yg solehah,bijak ,pandai mcm daddy + mummy! insyaallah....

Yam!Yam!

Sara ler nih....


Lor..Nangis la plak!! X maluuuu


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net