SERENDIPITY~ IlHAM MaiSara

By: MuMmY AnNA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 10-May-2009 08:42 Email | Share | | Bookmark
MATERNITY Shoot~~

 
 
 
View all 17 photos...
Quote:
Emm....Last week cikgu balik Paka sbb Sara kena demam campak!
Alang2 balik,terus jenguk kawan lama cikgu nih yg tengah tunggu masa je nak bersalin!
Jumpa dia kat klinik,terus offer nak shoot pict dia time memboyot nih.
Cantik bila nengok ibu2 mengandung nih..tomei jer muka kan!
X rugi shoot time ni.Skali jer utk anak kita yang bakal lahir kan!
So lepas dia check up,terus ajak pi Resident Inn,Paka. Cantik gak la hotel tuh.
Harga pun bley tahan.Maklum la area orang minyak la katakan!!!!
Anyway.....
CONGRATULATIONS emah! Enjoy the pics!
Bley terjah gak------------> http://annafarha15.weebly.com/

p/s: Emah ni baru jer slamat melahirkan baby boy on fri~8.41pm~3.5kg!
Congrate!










Friday, 8-May-2009 02:06 Email | Share | | Bookmark
MATERNITY Shoot~~

Quote:
Maternity Shoot??? Tunggu next entry okay!!!...



Quote:
b4 pict Emah ni siap,jom layan dulu 2-3 snap pict cikgu & Sara..Mana bley lepas peluang posing kan! kalu dad ada bley gak suruh shoot banyak2! Tempat lawa betul la..Shoot next time insyaallah!








Monday, 4-May-2009 03:42 Email | Share | | Bookmark
OUTDOOR

wow
cute gil
hahahahaha!!
View all 5 photos...
Quote:
Entry kali nih saja nak upload pict yg dah bersawang kat laptop cikgu. Pict COOL gak la...
kena gak edit & print cam biasa ler....
when dad was here last 2 weeks we were out together! Dah lama rasanya x balik umah nenek nih.... Tgk la bila berkesempatan!
Kali nih cikgu layan jer dad lepas rindu kat heli dia..(padahal bwk balik dr subang!)
Nampak sgt kaT sana x sempat nak layan heli nih....
And Sara, sementara dad main heli,dia main layang-layang...
Then singgah playground sat mcm biasa,bagi Sara penat sket!










Quote:
LUV BOTH OF YOU....


Tuesday, 28-Apr-2009 10:04 Email | Share | | Bookmark
FINALLY..Here we are!

 
 
 
View all 64 photos...
Quote:
Akhirnya..siap gak edit pict Kyra nih.Jenuh mummy nak pilih!Terlalu banyak yang cantik! Kyra nih sebenarnya antara baby yang paling sporting & cute yang penah mummy snap!!Confirm kalu masuk baby contest dpt no 1 nih.Sure punya la...
So apalagi Syima..aku tau ko pasti akan gunakan picts nih utk masuk contest!
Kalu x pueh hati,kita wat lagi next session.okeh!!! bley pekena laksa penang aku buat nanti kalu mai umah.
So mommas laen x berminat ker?? Jom arrr...charge murah2 jer! Kekawan xleh berkira sgt kan! Tanpa kawan siapa la kita... tp kalu budget lebey,amik pro lagi baik!
Anyway enjoy la picts KYra kat http://annafarha15.weebly.com/
Cari la button 'KYRA 1st BEsday Bash & Kyra vs closeup!




Sesapa yg ada facebook,jgn lupa jengah photo album cikgu yekk..x terkira banyaknya picts Kyra & co!
-------------------------------> http://annafarha15.weebly.com/
WOW!! Banyak tul la...


Saturday, 25-Apr-2009 02:36 Email | Share | | Bookmark
Kyra 1st Besday Bash!

Quote:
Happy Birthday to Kyra!

Date: Saturday, 25th April, 2009
Place: A&W,PJ

There it was....
Such a cosy place for a birthday bash...
And a perfect reunion for all the loved mommas....
To come together and celebrate this very special day...
To Mama Syima, thank you for having us.....
and to Kyra, Happpppppy Birthday!!!


A happy place....happy faces...







Quote:
Thanks Syima for everything....and do enjoy the pictures!
The rest..T.U.N.G.G.U!!!


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net