SERENDIPITY~ IlHAM MaiSara

By: MuMmY AnNA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 27-Sep-2009 10:23 Email | Share | | Bookmark
Salam Syawal...

Quote:

Andai ada terkasar bahasa...
Tersilap bicara...
Tersinggung rasa....
Ampun dan maaf jua dipinta...
Kita sekadar manusia biasa....
Tak lepas dari salah dan dosa....
Maaf Zahir & Batin

Salam Lebaran dari kami sekeluarga!




Sunday, 23-Aug-2009 11:36 Email | Share | | Bookmark
Busy Day!


Ni antara baju2 yg perlu disiapkan pada minggu ini..
Quote:

Busy! busy!
Im really busy lately!
Maklum ler dah nak raya kan..So makin nak raya,makin bertimbun la tempahan...
Wani: Mesin hari Selasa baru dapat..pasnih,gila menyulam plak la i
Kalu dah menyulam,biasanya menjahit pun dah x sempat kalu byk tempahan!
So seminggu cuti skol nih,i dok mengadap baju2 jer la...kertas exam budak x bertanda lagi..
exam PTK on Thursday x baca apa pun lagi..adoiiii !!!
sungguh berat dugaan atas kepalaku!
::Sapa suruh sengaja cari susah menjahit kan??!
:JAWAPAN........MINAT mengatasi segalanya..Cuba tanya sesapa yg minat menjahit,
minat benda2 seni,then they can answer you!!

Booking for dis week:
Cikgu Kak Umi ~ 2 pasang baju kurung riau ngan sulam
Shafiqa ~ 3 pasang baju kurung jahit manik ngan sulam.Sulam jer belum...
Ustazah Asliza ~ 1 pasang baju kurung
Ustazah Rohani ~ 1 pasang baju kurung sulam
Cikgu Kak Tie & anak2 ~ 3 pasang baju kurung lengan berfesyen
Cikgu Nizaha ~ 1 pasang baju kurung lengan fesyen gak..
Cikgu Kak Nor ~ tempahan sulam di lengan
Cikgu Kak Ma ~ 3 pasang baju riau lengan fesyen
Kakak Pra ~ 2 pasang baju riau lengan berfesyen
Ustazah Mas ~ 3 pasang baju riau utk di sulam penuh!

Kak Ta..sila tunggu turn okeh!
Smalam pi kedai jahit area umah,dia pun dah campak baju2 dr kedai dia suruh i sulam.waaaaa!!
bertambah lagi beban...



Kesian mummy....kata Sara yg kena gigit nyamuk tuh!

Ni la harta terbaru mommy! yg kecik tuh dah 3 thn beli.yg besar tuk sulam baru punya.best!!!

Colouring book Sara punya ler...


Thursday, 20-Aug-2009 10:40 Email | Share | | Bookmark
TEMPAHAN Jurugambar & Baju Hari Raya

Quote:
Wah! Raya dah makin dekat even puasa pun x lagi Kalu pi kedai jahit,rata2 dah x terima tempahan baju raya kan! Cikgu pun sama.Amik tempahan dr kawan2 cikgu jer.Tp tahun nih adik pun turut sama menjayakan acara menjahit nih.So bley la promote lebey2 sket!
Kalu nak jahit sorang2 mana sempat!
Nak jahit beads lagi, sulam lagi. Mengajar lagi...Letih!
Sesapa yg stay on d way to TUDM Subang pun cikgu terima.Sbb kami slalu ulang alik KTN-SBG!
So x jadi masalah kalu area KL pun.Cikgu2 di SK Taman Seri Gombak nampaknya tengah mengumpul baju sbb cikgu nak turun ambil nanti!

Emm...pakej kawen nih plak rate grand gak la kat Kuantan actually.Kalu kat kedai harga sama tp bg gambar just 8R & TAK bagi frame.So x rugi yek sesapa yg area Kuantan nak hire cikgu!
Pakej nih cikgu bg komisyen kepada sesapa yg promote kat sedara mara ke,,kekawan ker.. so jgn lupa bgtau cikgu kalu promote kat sesapa yer...




Thursday, 20-Aug-2009 03:02 Email | Share | | Bookmark
Red-letter day!

Quote:

08-08-09 ~ a day of great importance to remember rite?!
Gracias to all momma & poppa who had attended dis wonderful gathering!
Just enjoy the wonderful picts here or for those who wanna save it,pls grab it thru my FB!
http://www.facebook.com/album.php?aid=99649&id=713253768&saved#/photos.php?id=713253768


~Fly to SUBANG~
click the pict to load the picts ala-ala video's!



~Hot Lovely Momma & co~
Click picts bwh nih gak. ada simple movie tau...



~Closeup@pullman~
click picts utk tgk short video!



~Fly back to KUANTAN~
click juger picts nih..





CONFIRM daku yang paling lambat hupdet kan!kan!kan!


Friday, 14-Aug-2009 09:23 Email | Share | | Bookmark
Full Day Since Today....

Quote:

Tempahan hari Raya as of today:-
Kak Da ~ Beads kat leher & lengan DONE!
Ustazah Kak Dah ~ Sulam 2 helai baju kurung DONE!
Cikgu Kak Pah Pra ~ 4 pasang baju kurung & sulam DONE!
Ustazah Kak As ~ 3 pasang baju kurung & sulam DONE!
Ustazah Kak Ani & anak2 ~ 7 pasang baju kurung berpoket DONE today!
Cikgu Kak Lah ~ 2 paang baju riau & sulam & manik DONE
Kak Fiza ~ 2 helai baju kurung lengan berfesyen DONE!
Kak Ita Kerani ~ 1 pasang baju kurung DONE
Cikgu Kak Roslina & anak ~ 4 pasang baju kurung lengan berfesyen DONE
Cikgu Kak Noor ~ 1 pasang baju kurung lengan berfesyen DONE!
Cikgu Kak Liza ~ 1 pasang baju banggali DONE!
Cikgu Kak Umi ~ 2 pasang baju kurung riau ngan sulam
Shafiqa ~ 3 pasang baju kurung jahit manik ngan sulam
Ustazah Asliza ~ 1 pasang baju kurung
Ustazah Rohani ~ 1 pasang baju kurung sulam
Cikgu Kak Tie & anak2 ~ 4 pasang baju kurung lengan berfesyen-pergh! letey.....
Cikgu Nizaha ~ 1 pasang baju kurung lengan fesyen gak..
Cikgu Kak Nor ~ tempahan sulam di lengan
Cikgu Kak Ma ~ 4 pasang baju riau lengan fesyen
Kakak Pra ~ 2 pasang baju riau

mean lum siap la...
by hook or by crook kena siapkan minggu nih sbb next weeks dah ada yang dah tunggu turn..

Jom layan picts yg sempat myempat ku ambil.Yg x sempat tuh,harap maaf yek!
Dah antar kat tuan empunya!

Jahitan labuci kat lengan & leher ~ Kak Da nanny Sara


Baju kurung lengan berfesyen ~ Kak Fiza


Baju kurung 6 pasang ~ ustazah Rohani.Dia nih regular customer cikgu.Setiap kali antar kalu x 8 pasang,tak sah!Dia suka tempah baju sama ngan anak2 dia!Baju nih kalu x silap kali yg ke-3.Dah 24 pasang Kak ani ni bolot suruh cikgu jahit.letey....


Lagi baju kurung ~ Ustazah Rohani & Asliza. NI baju yang ke-4 tempahan dr Ustazah Asliza.TQ!


Ni plak 3 helai baju kurung/riau dr Shafiqa anak murid aku.spasang dah siap.2 lagi plastik pun x bukak lagi.waaaa!!


Baju riau ~ Cikgu Kak Umi


Ni baju cikgu.Sutera hijau hadiah besday dr daddy. Yg pink x potong lagi.Oren dah siap jahit labuci kat lengan!



NIh kain reja je la...Baju siap dah dihantar pd tuan empunya!
Oren~ baju kurung Kak Ta
Kuning ~ Kain payung kak Umi
Yang lain~ baju Kak Ani ler...


Ni lengan baju rayaku.X siap jahit lagi!


Ni pun baju rayaku yg dah siap!!Banyak betui! Teringin nak pakai pi skol.hahaha!



NI sebundle baju aku yg dah lama gunting.x bkesempatan nak jahit jer..
Baju pink tuh Thai Silk daddy beli time dia ada exercise kat Korat last year.hahaha..
Aku x siapkan lagi! Sowe yek daddy..nanti Mummy siapkan tau!

Quote:
Itu saja utk hari ini..


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net